Neem contact op

Spoorzoeken in Zuid-Afrika

Van Dale: Spoor-zoek-en is een activiteit waarbij een spoor wordt gevolgd, met als doel het einde van het spoor of de veroorzaker te vinden.

De wildernis is de ideale omgeving om je kwaliteiten en valkuilen op-te-sporen. Je volgt je eigen spoor, naar de toekomst (het leven moet voorwaarts geleefd worden) en terug naar vroeger (het leven moet achterwaarts begrepen worden). De verbinding met de natuur geeft een diepe ervaring met je eigen natuurlijk weten en intuïtie.

In ons spoorzoekers-programma brengen we mensen samen die eraan toe zijn een stap te maken in hun persoonlijk leiderschap. Met een kleine groep deelnemers (een team of op open inschrijving) maak je een emotionele en spirituele reis in de pure natuur van Asante Sana (‘Hartelijk dank’) een private game reserve gelegen in de Kleine Karoo in Zuid-Afrika.

‘Jy baan hier jou eie
spoorpad in die Lewe’

Iedere groep maakt letterlijk en figuurlijk zijn eigen reis; door haar samenstelling, door de vraag waarmee de deelnemers instappen en natuurlijk door ieders persoonlijke aard. Een maatwerkprogramma dus, afgestemd op de specifieke wensen van de groep.

Hoe gaat het in zijn werk

Bij de reis op open inschrijving starten we met een intakegesprek met de individuele deelnemers, waarbij aandacht wordt gegeven aan ieders leerdoel(en) voor de reis. Daar begint al de zoektocht naar jouw persoonlijke spoor. Later volgt een kennismaking met de groep.

 

Voor de reis zelf vliegen de deelnemers naar Kaapstad van waaruit we met een klein vliegtuigje naar het prachtige Asante Sana vliegen. Daar neemt Simonet je, samen met een ervaren lokaal team, mee naar een plek waar ze al meer dan 12 jaar komt en die haar elke keer weer ontroert. We logeren 6 nachten in de comfortabele lodge Buffelshoek (en voor wie durft een nachtje buiten). Overdag zijn we veel in de natuur, onder begeleiding van een ervaren gids. Hier krijgt jouw spoor echt handen en voeten. Over de inhoud van het spoorzoekers-programma en alle verdere details  vertel ik graag veel meer in een persoonlijk gesprek.

Wat mensen zeggen:

“Telkens gebeurt het op deze plek; de bijzondere ontmoeting, met de ander, met jezelf en met de natuur om je heen.”

 

“Weg van alle afleiding, los van de tijd, met alleen maar aandacht voor jezelf, voor elkaar en voor de natuur, een onbeschrijfelijke ervaring.”